Espressomaskine og kaffekværn til under 5000 nogle forslag?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at blive meget klogere på kaffebrygning og lære barista kunsten fuldstændig. Men jeg må jo starte et sted og jeg har ikke for mange penge lige nu til at komme igang for..

Det skal helst være et samlet sæt til omkring 5000.- Jeg har kigget lidt rundt omkring på nettet og læst på diverse blogs og forums, men nu ville jeg altså prøve og spørge her og få noget direkte feedback på hvilken espressomaskine der er bedst..

Jeg har kigget på Gaggia Baby Twin og den syntes jeg umiddelbart ser ganske fornuftig ud til en lille nybegynder som mig.. Derudover er jeg helt blank hvad angår kaffekværne, og der vil jeg meget gerne hører jeres anbefalinger..

Stil spørgsmål

Ny espressomaskine i rustfrit stål, hvilken bør jeg vælge?

Hej, jeg er i den situation at jeg meget gerne vil skifte min gamle espressomaskine ud med en ny. Jeg har nu en automatisk espressomaskine, men den er begyndt at stå af.. Jeg købte den brugt for to år siden da jeg bare gerne ville se om espresso kunsten var noget for mig.

Nu vil jeg gerne investerer lidt mere i en ny espressomaskine, og jeg har indtil nu opsparet små 7000 som jeg har valgt at det skal gå udelukkende til en ny espressomaskine..

Umiddelbart har jeg kigget meget på Rancilio Silvia som jeg syntes virker som en rigtig spændende lille espressomaskine.. Jeg har også kigget på DeLonghi Perfecta som jeg syntes er super flot men jeg har ikke kunne finde så meget information om den som Rancilio Silvia..

Jeg vil meget gerne hører hvad i syntes jeg skal vælge?

Stil spørgsmål