Ny espressomaskine i rustfrit stål, hvilken bør jeg vælge?

Hej, jeg er i den situation at jeg meget gerne vil skifte min gamle espressomaskine ud med en ny. Jeg har nu en automatisk espressomaskine, men den er begyndt at stå af.. Jeg købte den brugt for to år siden da jeg bare gerne ville se om espresso kunsten var noget for mig.

Nu vil jeg gerne investerer lidt mere i en ny espressomaskine, og jeg har indtil nu opsparet små 7000 som jeg har valgt at det skal gå udelukkende til en ny espressomaskine..

Umiddelbart har jeg kigget meget på Rancilio Silvia som jeg syntes virker som en rigtig spændende lille espressomaskine.. Jeg har også kigget på DeLonghi Perfecta som jeg syntes er super flot men jeg har ikke kunne finde så meget information om den som Rancilio Silvia..

Jeg vil meget gerne hører hvad i syntes jeg skal vælge?

Stil spørgsmål

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>