Billig Espresso Kaffe – Guide til bedste espresso kaffebønner..

Er du interesseret i at vide hvor du finder det bedste billige espresso kaffe, så du kan komme igang med at lave en kop god og lækker espresso på ingen tid?

Der findes rigtig mange typer af espresso alt efter hvor kraftig smag du ønsker din espresso skal være..

Espressoen stammer fra Italien, og selve ordet espresso betyder faktisk kaffe på Italiensk. Det mest normale er at bruge Arabica bønner når man skal lave sig en dejlig kop espresso.

Disse Arabica bønner er stort set altid mørkristet, og så er de fint malet, hvilket gør dem rigtig lækre.. Det skal dog siges at de helst ikke skal males alt for fint, da det kan gøre det svært for vandet at passere..

På denne side finder du test og anmeldelser af de bedste og billigste espresso kaffebønner! Ellers vil jeg lige give mit bud på hvilke kaffebønner jeg syntes er de bedste:

  • Lavaza Crema
  • Illy “Gerne de Mørkristede”
  • Lavaza Super Crema

Det er blot nogle af de kaffebønner jeg har haft størst succes med, men ellers syntes jeg du skal prøve dig frem, der findes så mange lækre kaffe produkter derude..

Lavazza Crema – Kaffebønner med dejlig eftersmag!

Lavazza har i mange mange år lavet nogle af de mest efterspurgte kaffebønner. Deres varemærke er at lavet nogle velsmagende og lækre kaffebønner!

vis1

 

Her får du altså en pose med 1 kilo hele kraftige kaffebønner som du kan bruge både til hverdagsbrug og til når du får fint besøg..

Som sagt kan jeg kun anbefale denne Lavazza Crema, da jeg tit har testet og skrevet om netop denne kaffebønne.. Vil du vide mere kan du her finde Lavazza Crema!

illy Mørkristet – Mørke kraftige og velsmagende kaffebønner!

Er du til mørk og kraftig kaffe og espresso? Illy har lavet denne mørkristede bønne som er utrolig velsmagende, og perfekt til en passioneret kaffe elsker!

vis1

 

Det er en kaffebønne som jeg personligt selv holder rigtig meget af da jeg elsker mørkristede bønner og deres utrolige aroma! Hvis du vil vide mere om denne fantastiske bønne så se mere her – Illy mørkristet..!

Lavazza Super Crema Kaffebønne – Rund og fyldig smag!

Leder du efter en blød og lækker kaffebønne som har en rund og samtidig fyldig smag? Så er denne Lavazza Super Crema helt sikker noget du ikke kan overse..

vis1

 

Det er en klassisk kaffebønne, men med dens runde og fyldige smag, er det en sikker kaffebønne som du altid kan tilbyde dine gæster da alle vil elske den..

Hvis du er interesseret i denne dejlige, fyldige kaffebønne, så kan du finde den her, og læse mere om Lavazza Super Crema!

Illy Espresso kaffebønner med smag af chokolade og Karamel

Illy er et af de bedste og mest almindelig mærker indenfor espresso brygning.. Denne bønne har en dejlig eftersmag af både karamel og karamel, som gør den ekstra smagsfuld og himmelsk..

vis1

 

Denne dåse indeholder intet mindre end 250 gram hele bønner som altså har en smag af chokolade og karamel..

Jeg har selv prøvet denne bønne flere gange, og den er bestemt en af de bedre jeg kan anbefale dig at købe, Find illy Kaffebønner her!